Štědrovečerní menu 2023
Crémant de Bourgogne blanc de blancs, Paul Chollet 0,1l
Amuse bouche
__________
Torchon z foie gras, hruška, perník, porto, brioche
V másle pošírovaný humr, hrášek, máta
Mušle sv. Jakuba, celer, vanilka, jablko, lískové ořechy
sorbet Williams
Pečený hřbet z daňka, kaštany, květák, čokoláda
Comte, chabichou, fourme d’Ambert, camembert, sušené ovoce, akátový med
4.500,- Kč pro 1 osobu
__________________________________________________
Silvestrovské menu 2023
Crémant de Bourgogne blanc de blancs, Paul Chollet 0,1l
Amuse bouche
__________
Tartar z mořského vlka, limetka, avruga kaviár, kefír, kerblíkový olej
Hříbkové cappuccino, lískové ořechy
Skotský losos label Rouge, baby špenát, karotky, šafrán, vongole
Citronový sorbet, vodka Beluga
Steak z argentinské svíčkové, foie gras, lanýž, pastinák, divoká brokolice, perigord omáčka
Comte, chabichou, fourme d’Ambert, camembert, sušené ovoce, akátový med
Čokoládová pěna, ananas, rum, vanilka
4.500,- Kč pro 1 osobu