Jídelní lístek
Business lunch
Degustační menu
Nápoje
Vína
Dárkové poukazy
Kontakt
Rezervace
Galerie
Eventy
EN
MENU
Jídelní lístek
Vína
Nápoje
Degustační menu
Business lunch
Kontakt
Rezervace
Galerie
Eventy
Dárkové poukazy
EN
Studené předkrmy
Little Gem salát, krevety black tiger, parmazán, krutóny, Caesar dresink 360,-
Burrata, salát z rajčat a zelného chřestu, citrónový prach, krém z bazalky 395,-
Pikantní tatarák a sashimi z tuňáka, mango, limetka créme fraiche 440,-
Tatarák z mořského vlka, kefír, avruga kaviar, jablko Granny Smith 440,-
Ústřice Gillardeau No. 2, omáčka Mignonette 220,-
Ústřice Gillardeau No. 2, okurka, gin, zázvor 240,-
Černý kaviár z jesetera Malossol, Bliny, zakysaná smetana / créme fraiche 20g/120g 1.200,- / 6.500,-
Foie gras torchon & foie gras steak, jahody, pistácie, rebarbora, porto želé, brioche 620,-
Zauzený jehněčí tartar, citron, máta, křepelčí vajíčko 360,-
Teplé předkrmy
Pečená chobotnice, karotka, fava, bramborový fondán, redukce z portského vína 520,-
Mušle svatého Jakuba, řapík, jablko Granny Smith, pancetta, chardonnay beurre blanc 540,-
Gratinovaní šneci po burgundsku, 6 kusů 320,-
Polévky
Sauvignon Blanc polévka, houbičky z mrkve, stročky, černý chléb 320,-
Krémová polévka z říčních ráčků, zeleninové brunoise, plněná raviola račími ocásky 320,-
Bouillabaisse Marseillais podávaná s omáčkou Rouille 640,-
Chlazená rajčatová polévka, avokádo 290,-
Hlavní chody – ryby a mořské plody
Krémové hříbkové rizoto s lanýžovým olejem, krevety black tiger, mušle svatého Jakuba 620,-
Sépiové tagliatelle, tygří krevety, baby chobotnice, mušle svatého Jakuba, chorizo 520,-
Čerstvá mořská ryba dle denní nabídky ( v mořské soli, nebo papillot papíru ) 215 Kč – 340 Kč / 100 g
Pečené brambory, tymián, česnek 120 Kč
Grilovaná zelenina 165 Kč
Filet z mořské ryby dle denní nabídky, vongole, jarní zelenina, šafrán 760,-
Kanadský humr pošírovaný v champagne másle, hrášek, chřest, fenyklový pyl 2.900,-
Mořské plody na grilu – jumbo krevety, tygří krevety, carabineros krevety, mušle svatého Jakuba, slávky, chobotnice, kalamár Komandorský 3.500,-
Hlavní chody a maso
Supreme z kuřátka, plněné smrže, divoká brokolice, chřest, estragon 790,-
Magret de canard, kroketa z kachních stehen, celer, vanilka, jablko, kumqat 920,-
Jehněčí kotletky v pistáciové krustě, květák, škvarkové krokety, jehněčí jus 1,090,-
Hovězí svíčková, pastinák, grelotka, shitake, žloutková kroketa, omáčka perigold 890,-
Tradiční česká svíčková, krémová zeleninová omáčka, karlovarský knedlík 720,-
Dezerty
Výběr francouzských sýrů, akátový med s lanýži 390,-
Kávové creme brulle, rum Stroh 290,-
Fondant z hořké čokolády se zlatými vločkami, zmrzlina z fazolí tonka 360,-
Polévka z bílé čokolády, jedlá hlína, lesní ovoce, zmrzlina whisky-karamel 360,-
Zmrzlina z ústřic gilardeau, limetkový vzduch a kůra 160,-