Vánoce a Silvestr 2023
Jídelní lístek
Lanýžové menu
Business lunch
Degustační menu
Nápoje
Vína
Kontakt
Rezervace
Galerie
Eventy
EN
Vánoce a Silvestr 2023
MENU
Jídelní lístek
Lanýžové menu
Vína
Nápoje
Degustační menu
Business lunch
Kontakt
Rezervace
Galerie
Eventy
EN
Předkrmy
Caesar salát s kuřecím masem & cherry rajčata 295 Kč
Sukiyaki salát, tygří krevety, baby chobotnice, cherry rajčata 440 Kč
Pikantní tatarák a sashimi z tuňáka, mango, caviar, lime créme fraiche 420 Kč
Zauzený telecí tatarák, křupavé křepelčí vejce, cibulka grelotka, dijonská hořčice 320 Kč
Gratinovaní šneci po burgundsku v talíři horké mořské soli 295 Kč
Černý kaviár z jesetera Malossol, créme fraiche 2400 Kč
Mušle svatého Jakuba, vongole, brokolice 580 Kč
Pečená foie gras, karamelizované jablka, konfitovaná pomerančová kůra 590 Kč
Terina z foie gras, rebarbora, jahody, pistácie, želé z portského vína, brioche 580 Kč
Pečená chobotnice, fava fazolky, mrkvové pyré, redukce z portského vína 520 Kč
Nerka (marinovaný divoký losos sockeye), okurka, gin, granny smith jablko, křen 460 Kč
Polévky
Krémová polévka z říčních ráčků, zeleninové brunoise, plněná raviola račími ocásky 290 Kč
Bouillabaisse Marseillais podávaná s omáčkou Rouille 640 Kč
České speciality
Tradiční česká krémová polévka,,Kulajda,, hříbky, brambory & pošírované vejce CZK 290
Tradiční česká svíčková – steak z hovězí svíčkové, krémová zeleninová omáčka, houskový a karlovarský knedlík CZK 680
Kachní confitované stehno, červené zelí, houskový a karlovarský knedlík CZK 590
Seafood
Ústřice Gillardeau No. 2, omáčka Mignonette 220 Kč / 1 ks
Ústřice Royale No. 2, omáčka Mignonette 220 Kč / 1 ks
Filet z mořské ryby dle denní nabídky, vongole, jarní zelenina, šafrán 760 Kč
Hříbkové rizoto, mušle svatého Jakuba, tygří kreveta 620 Kč
Čerstvá mořská ryba dle denní nabídky ( v mořské soli, nebo papillot papíru ) 215 Kč – 340 Kč / 100 g
Pečené brambory, tymián, česnek 120 Kč
Grilovaná zelenina 165 Kč
Kanadský humr, holandská omáčka, grilovaná zelenina 2.700 Kč
Sépiové tagliatelle, tygří krevety, baby chobotnice, mušle svatého Jakuba, chorizo 490 Kč
Kalamár Komandorský lovený v severním Pacifiku , Romanesco, artyčoky, Romesco 540 Kč
Mořské plody na grilu – jumbo krevety, tygří krevety, carabineros krevety, mušle svatého Jakuba, slávky, chobotnice, kalamár Komandorský, pečená zelenina ( pro 2 osoby ) 3.500 Kč
Hlavní chody
Jehněčí hřbet v bylinkové krustě & 9 hodin dušené ramínko, karotka v seně, hlíva královská, škvarkové krokety 940 Kč
Pralinka z kukuřičného kuřátka, divoká brokolice, špenátové noky 760 Kč
Telecí svíčková, kreveta „Black Tiger“, sezonní zelenina, zeleninový bujon, citrusy, badyán 690 Kč
Steak z hovězí svíčkové, krémová zeleninová omáčka, houskový a karlovarský knedlík 680 Kč
Kachní prsa Magret de Canard, křupavý kachní konfit, kaštany, kumquaty 950 Kč
Hovězí flap steak, divoká brokolice, bramborové pyré, omáčka perigord 860 Kč
Dezerty
Selekce francouzských sýrů ze sýrárny Fransyr, akátový med s lanýži 390 Kč
Fondant z hořké čokolády se zlatými vločkami & Maracuja zmrzlina 320 Kč
Pistáciové créme brulée, lesní ovoce 290 Kč
Polévka z bílé čokolády, lesní ovoce, zmrzlina – karamel, whisky 360 Kč
Lanýžová zmrzlina ( 1 kopeček ) 140 Kč
Lanýžové menu
Terina z foie gras, černý lanýž, želé z portského vína, fíky, brioche 620 Kč
Květákový Vichyssoise, lískové ořechy, bílý lanýž 290 Kč
Krémové hřibkové rizoto, konfitovaný žloutek, bílý lanýž 590 Kč
Kambala pečená v lanýžovém másle, divoká brokolice, karotka, černý lanýž 990 Kč
Flap steak grain fed, bramborové pyré, černý lanýž, perigord omáčka 980 Kč
Čokoládový fondant, lanýžová zmrzlina 380 Kč
Plátky černého lanýže 1g 110 Kč
Plátky bílého lanýže 1g 280 Kč