Šéfkuchař Petr John

Jeho kariéra začala pod vedením šefkuchaře Václava Košnáře (dnes biofarma Košík), avšak k zásadnímu formování jeho osobitého stylu došlo při spolupráci s významnými evropskými šefkuchaři, z nichž nejvýraznější je zřejmě Alfonso Ales, vynikající španělský šefkuchař, který mimo jiné působil v El Bulli Restaurant (5x oceněná jako nejlepší restaurace na světě). Francouzský dotyk, který můžete v Petrových pokrmech cítit, je výsledkem tvrdé práce „pod vařečkou“ Martiala Clementa a Georges-Andre Rognarda. Získané umění pak mohl předvádět již jako šéfkuchař pražského hotelu Hoffmeister, kde kouzlil na této pozici 5 let. V roce 2015 se stal šefkuchařem usedlosti Ladronka, kde vedl provoz dvou restauraci. Byla to výzva nejen kuchařská, ale i manažerská. Právě zde došlo k zásadnímu setkání Petra a Tomáše, který si jeho styl natolik oblíbil, že, i díky jejich spolupráci, koupil kdysi slavnou restauraci Rybí trh a přetvořil ji v nádherný luxusní Restaurant Ungelt.